O nama

X.O.A. Gradnja sa svojim sjedištem u Rijeci je tvrtka koja se bavi sanacijom fasada, fasadnih sustava, izradom krovnih konstrukcija, hidroizolaterskim radovima, te kompletnom adaptacijom stanova i drugih objekata od 2006. godine. Počela je kao startup projekt koji se danas može predstaviti kao velika tvrtka s poslovanjem u RH i ostatku Europe.

Voditelj i menager tvrtke je Amir Okić koji je otvaranjem poduzetništva utemeljio svoje iskustvo stjecano dugi niz godina u području građevinarstva.
U samim začetcima tvrtka je imala svega nekoliko zaposlenih, a postupno se razvijala u jaču tvrtku koja danas posjeduje vlastite strojeve za žbukanje, fasadnu skelu, vozila te skladište. Pružamo usluge na području Primorsko-goranske županije gdje imamo i najviše odrađenih proslova, ali i na području cijele Hrvatske i EU. 
Pružamo mogućnost obavljanja kompletnih radova za investitora po sistemu ključ u ruke (od vode, struje, keramike i ostalih radova). 
Posebno želimo naglasiti da obavljamo sanaciju fasada i krovova koji su pod zaštitom kao kulturna dobra.


Povjerenje u poslovnom smislu stječemo jer sadašnjim i budućim klijentima možemo sa sigurnošću iskazati spremnost da sve radove iz oblasti kojom se bavimo izvodimo kvalitetno i u ugovorenim rokovima a uz poštivanje zakona i propisa.
Za sve upite obratite nam se s povjerenjem!